Over ons.

My Initials is in 2020 opgericht met als doel een antwoord te bieden aan de vraag van bedrijven naar gepersonaliseerde producten, naar "TEAM WEAR".

De laatste jaren hebben medewerkers geheel of gedeeltelijk van huis uit gewerkt zonder de dagdagelijkse contacten met de collega's en met de bedrijfscultuur die zo typisch was voor het bedrijf.

Een bevestiging van het TEAM gevoel is noodzakelijk. Zeker als gedeeltelijk telewerk deel blijft uitmaken van dat "nieuwe normaal". We moeten de verbinding en communicatie tussen de verschillende teams, collega's en departementen weer versterken!
Als de werknemers erkenning krijgen en terug het gevoel hebben om deel uit te maken van het "TEAM" zijn ze immers op hun best.

Daarom ons aanbod van TEAM WEAR, kledij met het logo van het bedrijf, wat zowel thuis als op het werk kan gedragen worden. Kledij dat bevestigt dat ze deel uitmaken van het TEAM, van de "TRIBE".

TEAM WEAR creëert trots voor het bedrijf waar ze werken en het zorgt ook nog eens voor gratis reclame.

My-initials kiest steevast voor een persoonlijke aanpak, een vlotte service en een uitstekende opvolging en dienst na verkoop!

Start vandaag nog met gepersonaliseerde producten